SERVICE EN ONDERHOUD

U heeft een aggregaat gekocht. En wat gebeurt er daarna? Veelal functioneert een aggregaat als noodvoorziening. U moet dus kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van de machine. Met de kwaliteitsgeneratoren van Diesel Revisie Lokhorst haalt u een betrouwbaar stukje techniek in huis.

Door de aggregaat regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt verlengt u de levensduur van de machine. Daarom bieden wij u 50% korting aan de eerste onderhoudsbeurt. Hiervoor ontvangt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave, zodat u inzichtelijk heeft welke kosten u bij een onderhoudsbeurt kunt verwachten.  

Aggregaat elders gekocht? U kunt ons ook inschakelen voor losse opdrachten. Geef ons een beschrijving van uw huidige situatie en wij zenden u vooraf een vrijblijvende prijsopgave.

BIOGAS GENERATOREN

Onderhoud aan uw biogas generator nodig? Diesel Revisie Lokhorst heeft ruime ervaring met het onderhouden en reviseren van WKK's bij (bio)gasinstallaties. Dankzij deze ervaring kunnen wij zeer efficient te werk gaan. De werkzaamheden die wij uitvoeren gaan volledig in samenspraak met u. Daarbij wordt rekening gehouden met de toepassing van de installatie, het aantal draaiuren, de verwachte levensduur en het budget. Voordat wij aan de slag gaan ontvangt u vrijblijvend en onderbouwd advies over wat het beste bij uw situatie past. 

Wij beschikken over een zorgvuldig samengesteld machinepark, waarmee nauwkeurige resultaten worden behaald. Ook is er geïnvesteerd in geavanceerd meet- en endoscopie apparatuur, waarmee niet alleen snel schades kunnen worden vastgesteld, maar ook de oorzaak hiervan wordt opgespoord. Op deze manier wordt er doelgericht aan uw probleem gewerkt en worden overbodige reparaties voorkomen.


ONDERHOUD AANVRAGEN

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.